Vállalkozói övezet

Kaposmérő belterületének határában gazdasági célú telkeket értékesít az Önkormányzat. A mintegy 5 hektárnyi terület kedvező fekvése és adottságai miatt kiváló lehetőséget biztosít vállalkozások telephelyének kialakításához. Kaposmérő mintegy 2500 lakosával a térség legnagyobb községe, melyben az Önkormányzat egyik alapvető célja a vállalkozások ösztönzése, segítése. Ennek érdekében az iparűzési adó mértéke mindössze 1,5 %, melyen kívül nincs más, a vállalkozásokat sújtó egyéb adó, így pl. építményadó sincs.

Térkép nagyítása

A TERÜLET ELHELYEZKEDÉSE
A vállalkozói övezet a település keleti határában található, Kaposvárhoz közel, csupán néhány kilométerre a megyeszékhelytől.Kaposmérő kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkezik, megközelíthetőségét a Nagykanizsa-Dunaföldvár közötti 61. sz. főút biztosítja. Az ipari park közvetlenül a 610.-es főút, és a Kaposvár -Nagykanizsa vasútvonal mellett helyezkedik el.

A TERÜLET FUNKCIÓJA
kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület

ELHELYEZHETŐ ÉPÜLETEK
nem jelentősen zavaró hatású, gazdasági tevékenységi céloknak megfelelő épületek

A TELKEK NAGYSÁGA
19 db, egyenként 2000-2500 m2 közötti telek

INFRASTRUKTURÁLIS ELLÁTOTTSÁG
A fejlesztett ipari területen az alap infrastruktúra kialakítása, a teljes közművesítés, így az áram, gáz és vízellátás, útépítés, csapadék-vízelvezetés, csatornázás is a projekt része.

A telkek bérlésével kapcsolatban
információ kérhető
a +36/70-978-0461 telefonszámon