PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ
"Napelemes rendszerrel villamos energia kiváltása megújuló energiával Kaposmérő Község Önkormányzata fenntartású közintézményeknél" című pályázat

      Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a "Napelemes rendszerrel villamos energia kiváltása megújuló energiával Kaposmérő Község Önkormányzata fenntartású közintézményeknél" elnevezésű KEOP-4.2.0/A/11-2011-0330 azonosító számú pályázaton az önkormányzat 47.183.500.- Ft vissza nem térítendő támogatásra vált jogosulttá. A pályázati támogatás intenzitása 85%.
A kivitelezés megvalósításával jelentős energia megtakarítást érhető el az iskola, az óvoda és a körjegyzőség áramfelhasználása tekintetében. A pályázat benyújtásához feltételesen a közbeszerzési eljárást le kellett folytatni, így a pályázat elnyerésével a kivitelezés a következő hónapban el is kezdődhet.


Tisztelettel:
Prukner Gábor
polgármester
      Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2012 nyarán befejeződtek a napelemek felszerelésének munkálatai a hivatal, az iskola és az óvoda épület tekintetében. A próbaüzem szerint a napelemek megfelelően működnek. A projekt záró kifizetése benyújtásra került, a "Napelemes rendszerrel villamos energia kiváltása megújuló energiával Kaposmérő Község Önkormányzata fenntartású közintézményeknél" elnevezésű pályázat lezárása folyamatban van.

Tisztelettel:
Prukner Gábor
polgármester