A Kaposmérői Szülők Egyesülete 2009. október 17-én alakult.
Alapító tagjaink száma 21 fő volt.

Létrejöttünk apropóját alapvetően két fő dolog szolgáltatta. Ebben az évben lépett be a Kaposmérői Hunyadi János Általános Iskola egy társulásba. Tekintettel arra, hogy sem az átalakítást, sem annak módját az iskolában működő szülői szervezet, továbbá az iskolaszék sem támogatta, úgy gondoltuk egyesületi keretek között nagyobb érvényt tudunk szerezni a szülői akaratnak.

Kaposmérőben a hagyományőrzés a korábbiakra visszatekintve is példa értékű volt, ezért vállaltuk magunkra a gyereknap, a pedagógusnap, továbbá a játszóházak, valamint a házhoz megy a mikulás szervezését és lebonyolítását.

Céljainkat e fenti gondolatokból eredően lehet összefoglalni azzal a kiegészítéssel, hogy ami gyermekről és közösségről szól, abban mi szívesen vállalunk önkéntes munkát. Egyesületünk jelenlegi tagsága pártoló tagjainkkal együtt mintegy 40 fő, ami azt jelzi, hogy folyamatosan növekedünk. Sikeres pályázat eredményeként rendezvénysátorral és a hozzá való ülőalkalmatosságokkal rendelkezünk, mely az egyesület vagy a településünk rendezvényeit szolgálja.

Állandó programjaink:
- Gyermeknap
- Pedagógusnap
- Jöt-tök játszóház
- Házhoz megy a mikulás

Az állandó programjainkon kívül vettünk már részt Kaposmérőt képviselve a Szennai Hurkafesztiválon, Petörke Napokon, minden évben jelen vagyunk a szüreti vigasságon, adventen, általános iskolásoknak, óvodásoknak látványdisznóölést rendeztünk, részt vettünk az iskola jubileumi rendezvénysorozatán.

Üdvözlettel:
Csete Károly
egyesületi elnök


Untitled Document Ma Mria napja van.


Elérhetőségeink:

Kaposmérői Szülők Egyesülete
Kaposmérő,
Hunyadi u. Pavilonsor 133/22Vezetőség:

Csete Károly elnök
Deák Ágnes alelnök
Kasza Krisztián alelnök
Decsi Judit
elnökségi tag
Vajay Katalin
elnökségi tagEgyesület adószáma:
18000524-1-14

Bankszámla sz.:
67100145-10005776Kaposmérõ.hu