Vállalkozások településünkön

Ezen oldalon a Kaposmérőben dolgozó vállalkozók, az itt működő vállalkozások szolgáltatásait ismerheti meg. A keresés megkönnyítése érdekében kategóriákra osztottuk a listát.


gumi

Kaposmérő válallkozók

Agrotyre Hungary Kft.

Cím: 7521 Kaposmérő, Kossuth.L.u.101.
Telefon: 82/477-284
Fax:
Email:
info@kaposflex.hu

Termékeink:Személygépkocsi-,Kisteher-,Terepjáró-Ipari-,Mezőgazdasági-,Targonca-,Teher gumiköpenyek Szolgáltatásaink:Gumiköpenyek javítása(vulkanizálás),Oldal és futófelület sérüléseinek javítása,Teher és személy gépjárművek kerékkiegyensúlyozása, Gumiköpenyek futófelületének szakszerű után vágása Téli-nyári gumik cseréje Gumiköpenyek kiszállítása az egész ország területén

Kaposflex Gumikereskedelmi kft.

Cím: 7521 Kaposmérő, Kossuth.L.u.101.
Telefon: 82/477-284; mobil:20/389-20-69
Fax: 82/477-317
Email:
info@kaposflex.hu
Honlap:www.kaposflex.hu

KAPOSFLEX ÉS A GUMIJA MEGLESZ!!!! Az 1999-ben alakult vállalkozásunk kezdetben Kaposvár térségében szerzett elégedett vásárlókat a használt és új gumik értékesítésével és magas színvonalon történő szervizelésével.Dinamikusan fejlődő cégünk ma már az egész ország területét behálózza tevékenységével. Az ország minden tájáról érkező és visszatérő ügyfeleink bizalma cégünk növekedésének az alapja. Köszönhető ez a széles termékválasztéknak, a speciális és egyedi termékek forgalmazásának, munkatársaink szaktudásának, vevőinkhez való elkötelezettségüknek. Munkatársaink szakképzettségéről és gépeink korszerűségéről folyamatosan gondoskodunk. Törzsvásárlóinknak, viszonteladóinknak és kiemelt partnereinknek kedvező fizetési feltételeket, személyre szabott kedvezményeket biztosítunk. Termékeink:Személygépkocsi-,Kisteher-,Terepjáró-Ipari-,Mezőgazdasági-,Targonca-,Teher gumiköpenyek Szolgáltatásaink:Gumiköpenyek javítása(vulkanizálás),Oldal és futófelület sérüléseinek javítása,Teher és személy gépjárművek kerékkiegyensúlyozása, Gumiköpenyek futófelületének szakszerű után vágása Téli-nyári gumik cseréje Gumiköpenyek kiszállítása az egész ország területén

A Magyar Közlöny 57. számában 2012. május 11-én megjelent a Mikro Vállalkozások létrehozására és fejlesztésére vonatkozó 47/2012 (V.11.) VM rendelet.
A pályázatokat 2012. június 1. és 2012. június 30. között lehet beadni postai úton, az MVH által rendszeresített és az MVH honlapján közzétett formanyomtatványon a beruházás helye szerinti illetékes LEADER HACS munkaszervezeti irodájához.

MAGYAR KÖZLÖNY
www.zselicilampasok.hu


Nyilvántartás a kereskedőkről, működési engedéllyel rendelkező és a bejelentett üzletekről
Telephelyekről vezetett nyilvántartás
Nyilvántartás szálláshely üzemeltetési engedéllyel rendelkezőkről

Untitled Document Ma Gedeon napja van.

cégek honlapjai
Kaposmérõ.hu