Kaposmérő

Hunyadi János Általános Iskola

A Hunyadi János Általános Művelődési Központ 2011. július 1-vel jött létre, mint többcélú közoktatási intézmény. Tevékenységünk egyrészt a régi infrastruktúrára (iskola, óvoda), másrészt - egy a közeljövőben- újjászületendő kulturális központra épül. Feladataink fő hányadát az oktatás és nevelés határozza meg a jövőben is, funkcióját tekintve azonban jóval több feladatot is meg kell oldanunk. Önálló intézményegységként látjuk el az alapfokú oktatást, az óvodai-bölcsődei nevelést, valamint a kulturális- művészeti-közművelődési feladatokat. Munkatársaimmal közösen azon dolgozunk, hogy vállalt feladatainkat minél több gyermek és szülő elégedettségére tudjuk megvalósítani.
Miovecz János igazgató

Az iskola, 21 fő pedagógust, 5 fő egyéb alkalmazottat foglalkoztat. Elsőtől nyolcadik osztályig minden gyermeknek lehetősége van két idegen nyelvet, számítástechnikát tanulni, zeneoktatásban részt venni. Az 1972-ben épített iskola épületének felújítása, egy új szinttel való kibővítése 2000-ben fejeződött be. 1993-ban épült a modern tornacsarnok.

Hunyadi János Általános Iskola honlapja

TÁMOP-3.1.4-12 záró sajtóközlemény

Hunyadi János Általános Művelődési Központ Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú művészetoktatási Intézmény Kaposmérő. Sikeresen zárult a TÁMOP-3.1.4-12 innovatív fejlesztések a Hunyadi János Általános Művelődési Központ cmű projekt. A projekt teljes költsége 26.601.065 Ft volt, mely 100%-os támogatási intenzítással valósult meg.
Záró sajtóközlemény

Keop 6.1.0 Fenntartható életmódra nevelés

Kaposmérő Községi Önkormányzat 4 180 667 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el uniós dorrásból a Hunyadi János ÁMK iskolásainak környezeti tudat formálására. Részletek