Kaposmérő

Polgárőr csoport

Jelenlegi formájában 2011. április 1. óta működik.
Csoportvezető: Tölli Sándor


A tagság gépkocsizó járőrökből, kerékpáros járőrökből, gyalogos járőrökből, valamint 1 fő (hölgy) tartalék járőr/adminisztratív feladatokat ellátó személyből tevődik össze.
Tevékenységük sokrétű: a tanítási napokon két jelzőőr biztosítja az iskolás és óvodáskorú gyermekek biztonságos áthaladását településünk egyetlen kijelölt gyalogátkelőhelyén, saját tulajdonú gépkocsival járőrszolgálatoznak, az éjszakai órákban havi rendszerességgel, teljes létszámmal összehangolt figyelői szolgálatot teljesítenek, a zártkerti területeken, rendezvényeken is segédkeznek, stb.

A Polgárőr Csoport tagjai hiszik és vallják, hogy közös összefogás esetén nincs az a nehéz feladat, amit ne tudnának megvalósítani. Feladatainkat továbbra is töretlen lelkesedéssel végezzük, amihez várjuk csatlakozni szándékozó, leendő önkéntes tagjaink jelentkezését. Ugyanígy tisztelettel fogadunk minden olyan támogatást, ami munkánkat továbbra is sikerre viheti.

Jelentkezni lehet:
Tölli Sándor csoportvezetőnél

Adományokat, támogatásokat az OTP 11743002-15397627 számú számlára "Polgárőrség támogatása" megjegyzéssel, vagy az önkormányzatnál lehet befizetni.