Digitális lábnyom pályázat 2024

Pályázati kiírás

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya plakátkészítő pályázatot hirdet a Somogy Vármegyei általános iskola felső tagozatos, és a középiskolás diákok számára.

A plakátkészítő pályázat témája a biztonságos internethasználathoz kapcsolódóan az online térben hagyott jelekre, „láb”nyomokra vonatkozik, amelyek a felhasználó online jelenléte után maradnak, és amelyekből következtetni lehet a tevékenységére.

A pályamunkák jelenítsék meg a pályázó online térben hagyott nyomait; hol, milyen felületeken, milyen nyomok maradnak az internethasználat során. A plakátok készülhetnek bármilyen technikával, akár digitálisan is.

A pályamunkákat elektronikus formában a JavorszkineM@somogy.police.hu e-mail címre vagy a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály, 7400 Kaposvár Szent Imre utca 14/C postacímre kérjük megküldeni a szülő által kitöltött és aláírt adatlappal együtt. A pályamunkákon kérjük feltüntetésre: „Digitális lábnyom plakátkészítő pályázat”.

A pályázat beérkezési határideje: 2024. május 30.

A beérkező rajzokat a Somogy Vármegyei Rendőrfőkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya zsűrizi, és a nyerteseket kiértesíti 2024.június 10-ig.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a 06/82/502-700,2732-es melléken.