Mérnöki Kamara

Magyar Mérnöki Kamara ingyenes energetikai tanácsadásáról tájékoztatás 2022

Immár több mint egy éve indult a Magyar Mérnöki Kamara ingyenesen igénybevehető energetikai tanácsadói szolgáltatása. Ez idő alatt közel 350 ügyfélnek tudtunk segítséget nyújtani, köztük számos vállalkozásnak is. Ezúton is szeretnénk megköszönni az Önök közreműködését is szolgáltatásunk hírének terjesztésében. Továbbra is célunk, hogy minél szélesebb körben felhívjuk a lakosság és a vállalkozások figyelmét erre a lehetőségre. A kezdeti szakértő mérnöki kör kibővítésével ma már minden megyében biztosított a tanácsadás gyors és közvetlen elérése.

Szolgáltatásunk célja, hogy megkönnyítsük ügyfeleink döntéshozatalát energiahatékonysági intézkedésekkel kapcsolatos kérdésekben. Az ingyenes program a környezetvédelem és az energiatudatosság jegyében segíti a háztartások, valamint a vállalkozások energiapazarló pontjainak feltárását, aminek segítségével az ügyfelek energiaköltségei jelentősen csökkenthetők. A tanácsadás keretein belül az érdeklődők a konkrét kérdéseikre személyre szabott válaszokat kaphatnak, hogy minél eredményesebben sikerüljenek a sokszor költséges felújítások, beruházások. Mérnök tanácsadóink a gyártóktól, a termékektől független szemlélettel és teljesen díjmentes tanácsokkal segítenek megtalálni a hosszútávon legjobb megoldásokat.

Tekintettel arra, hogy az Önök településén is lehet számos érdeklődő, akik most terveznek lakás vagy ház felújítást, esetleg folyamatban van a hőszigetelés, a fűtéskorszerűsítés, a nyílászáró csere vagy megújuló energia alkalmazási lehetőségeinek mérlegelése, ezért szeretném a figyelmükbe ajánlani tanácsadói szolgáltatásunkat. Egyúttal abban is kérem segítségét, hogy munkatársaik számára is tegyék elérhetővé, megismerhetővé a szolgáltatásunkról szóló információkat.

A szolgáltatás igénybevételéről készítettünk egy bővebb tájékoztatót, melyet mellékelek. Jelentkezni a https://www.mmk.hu/tanacsadas/?page_id=202 címen elérhető elektronikus űrlap kitöltésével lehet. Továbbá honlapunkon bővebb információ is található az alábbi linken: https://www.mmk.hu/tanacsadas/. Amennyiben a szolgáltatásunkkal kapcsolatban további kérdés merülne fel technikai segítségért Zubor András Pál kollégánk (zubor.andras@mmk.hu, +361/455-7080/114) kereshető.

Magyar Mérnöki Kamara tanácsadás szórólap megtekintése

Ingyenes Energetikai Tanácsadás plakát megtekintése