Meghívó – Több, mint 100 éves a Kaposmérői Sportegyesület. Jubileumi ünnepség 2023. május 28-án

Tisztelt Sportbarátok!                               

Több, mint 100 éves a Kaposmérői Sportegyesület. Ez alkalomból az idei évben ünnepeljük a jubileumot.

Somogyvármegye 1921-es Sport Almanchból tudjuk, hogy a „Kaposmérői Turul SE-t a mai SE elődjét, 1921-ben alapították Kaposmérői Turul SE néven.

Tisztikar: Elnök: Keresztes Gyula, ügy. elnök: Varga Pál, tiszteletbeli alelnök: Gaál János, Dóczy Zsigmond, pénztáros: Sára Sándor, ellenőrök: Sára József, Papp Sándor,

számvizsgálók: Vajda János, Kovács Ferenc, Heinrich István, ügyész: dr. Boros István,

orvos: dr. Meszlenyi Zoltán. Az egyesület saját sportteleppel rendelkezik, összesen 111 tagot számlál, úgy a footballban, mint az atletikában intenzív, szép haladást ért el.”

 A rendezvény időpontja: 2023 május 28-dika vasárnap délután. (Falunap utáni nap.)

A rendezvény helyszíne: Kaposmérői Sportpark

Programok:

Mivel a Kaposmérői Turul SE dokumentáltan a Kaposvári Turul SE ellen játszotta az első edző mérkőzését, e jeles napon is a Kaposvári Rákóczi SE lesz a vendégünk. Három korosztályban is összecsap a két klub barátságos mérkőzése.

 I.   Kaposmérő SE – Kaposvári Rákóczi FC

Öregfiúk mérkőzés     2*25 perc játékidőben

II.    Kaposmérő SE U19 – Kaposvári Rákóczi FC U17   Ifjúsági

mérkőzés 2*30 perc játékidőben

III.    Kaposmérő SE – Kaposvári Rákóczi FC              Felnőtt

2*40 perc játékidőben

 A felnőtt mérkőzés előtt ünnepi köszöntő!

A mérkőzés helyszínén sok kinagyított régi fotókkal kedveskedünk a helyszínre látogatóknak.

Kedves Barátaim!

Úgy gondolom, hogy a nevek és helyezések említése nélkül néhány gondolatban nem lehet felsorolni azokat a sportsikereket, amit egyesületünk a száz év alatt elért. Nem csak a labdarúgásban, hanem az atlétika, kézilabda, röplabda és a színjátszás területén is. A futball területén többen is eljutottak Kaposmérőből a legmagasabb szintre a magyar első osztályba, és

még a válogatottságig is. De száz év távlatában, már nem csak az eredmény fontos. Sokkal inkább az a rengeteg élmény, amely összekapcsolta a különböző korosztályokat, melyekből sok évi barátságok alakultak ki.

Több évtizeden át Kaposmérőben mindig voltak olyan közösséget szerető emberek, akik szervezték a sportéletet, megteremtették a lehetőséget a fiataloknak a kulturált kikapcsolódásra és az egészséges életmódra.

Köszönjük munkájukat!

Tisztelt Sportszerető Barátaim!

Arra kérlek Benneteket, hogy jöjjetek el minél többen Kaposmérőbe május 28-án, hogy együtt ünnepelhessük e remek évfordulót. Álljunk össze egy közös kép erejéig mindannyian a szeretett sport pályánkon, emléket állítva a múltnak és éltetve a jövőt.

A helyszínen lesz Büfé és aki szeretne a közös vacsorán részt venni, az a regisztráció és 500 Ft önköltséges ár befizetése mellett teheti meg. Regisztrálni ide kattintva lehet!

Kaposmérő SE bankszámlaszáma: 10103214-58535300-01004002

Várunk szeretettel mindenkit, aki korábban a Kaposmérő SE-ben aktívan tevékenykedett vezetőként, aktivistaként, és a klubban sportoló Hölgyeket és Urakat fiatalokat és idősebbeket. Kérem osszátok meg minél többen ezt a bejegyzést értesítsétek társaitokat, hogy minél többen lehessünk együtt felidézni a régmúltat.

Minden sportbarátot szeretettel várunk. Örömmel vesszük ha valaki számára, vagy a közösség számára értékes sport képekkel rendelkezik, és elhozza nekünk.

A szervező bizottság nevében:

Prukner Gábor polgármester