Nyomáscsökkenés és teljes vízhiány várható 2023. június 2-án.

Tájékoztatásul közöljük, hogy Kaposmérő településen

a Rákóczi utca páros oldalát a Rákóczi utca 24-től 94-ig a Hunyadi és a Zrínyi utcák közötti szakaszát, valamint a Hunyadi utca 30. templomot érintően,

2023. június 2-án, pénteken

800 és 1200 között

a Rákóczi F. u. 78. szám alatt az NA 80-as vízmérő cseréjét végezzük. A munkálatok vízkorlátozással járnak, ezért a felsorolt utcákban nyomáscsökkenés és teljes vízhiány várható.

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

A fenti hirdetésünket megjelentetjük honlapunkon, a Facebook oldalunkon és a helyi megyei napilapban.

Kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten szíveskedjenek a lakosságot tájékoztatni a várható vízhiányról.

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket.

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.