Vándortábor Program 2024

Közös célunk, hogy mindenki aktívan, egészségesen éljen, a gyerekek feledkezzenek meg a képernyőről, legyenek boldogok, és töltsenek sok időt a szabadban.  

Ennek érdekében szeretnénk felhívni a figyelmét egy kiváló ár-érték arányú táborozási lehetőségre, a Vándortábor Programra, melyekhez kedvező feltételeket kínálunk:

·          A részvételi díj az utazási költséget kivéve mindent tartalmaz. A táborozók 46 000 forintért kapnak szállást, étkezést és programokat a 7 napos turnusokon.

·           A csoportvezető pedagógusok a vándortáboros csoportvezetésért bruttó 130 000 forint díjazásban részesülnek. 

·            A hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a táborokban, nekik a részvételi díj 23 000 forint.

·            A fogyatékossági támogatásra jogosultak egyéni kérelem alapján 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a táborokban.

·             A pedagógusok és a kísérők 20 000 forintért végezhetik el a 30 órás akkreditált gyalogos, vízi vagy kerékpáros vándortábor-vezető képzést.

Jelenleg több, mint 100 szabad turnusból választhatnak még az érdeklődők. Mindenképpen érdemes a szervezetek honlapjain tájékozódni a bővebb információkról, és a szabad turnusokról: Erdei VándorBringás VándorVízi VándorZarándok tábor

Kérem, hogy támogassa és hirdesse a Vándortábor Programban való részvétel lehetőségét. Ajánlja az ott élő lakosok, iskolák, egyesületek, egyházközségek figyelmébe a programot, és mozgassuk meg közösen a fiatalabbakat is.

A programról a részletes leírást csatolva küldöm.

A vándortáborokról készült videót ITT tekintheti meg.

A pedagógusoknak szóló videót ITT találja.